Kuvendi

Me 89 vota shpërndahet Kuvendi, tash s’ka skenar tjetër përveç zgjedhjeve

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro shpërndarjes së Kuvendit, duke i hapur kështu rrugë zgjedhjeve të jashtëzakonshme.

Për shpërndarje kanë votuar 89 pro derisa 1 kundër dhe 2 absenim derisa 105 deputetë ishin të pranishëm në sallë.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro shpërndarjes së Kuvendit, duke i hapur kështu rrugë zgjedhjeve të jashtëzakonshme, shkruan Gazeta Express

Për shpërndarje kanë votuar 89 pro derisa 1 kundër dhe 2 absenim derisa 105 deputetë ishin të pranishëm në sallë.

loading…