Kryetari i Skenderajt

Mbyllja e QMF-së në Likoc, reagon ashpër Nura

Kryetari i Skenderajt, Fadil Nura ka reaguar lidhur me mungesën e shërbimeve mjekësore në disa vende të Drenicës.

Ai thotë se mbyllja e QMF-së në Likoc është e papranueshme.

“Mungesa e shërbimeve mjekësore jo vetëm për banorët e Likocit e Drenicës, por edhe më gjerë, si dhe mbyllja e Qendrës e Mjekësisë Familjare në këtë bashkësi lokale, janë të papranueshme.

Një vend që në rrethana lufte ka ofruar këto shërbime. Nuk do ta lëmë Likocin  e historisë dhe fshatrat tjera të kësaj pjese, pa shërbime.

Brenda pak ditësh do të hapim derën e shërbimeve në QMF-në e Likocit”.