Kryeministri

Mbrëmja e së shtunës me familjen, Rama publikon foton e rrallë!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka qenë gjithnjë i rezervuar sa i përket fotove apo postimeve të jetës së tij private.

Madje për një kohë të gjatë ai ka shmangur postimin e fotove të Zahos me portretin e tij. Por mbrëmjen e së shtunës ai ka ndarë një foto ku shfaqet e gjithë familja, Linda, Zaho, Rea dhe Gregori.

Ata kanë qenë duke shijuar një darkë të mbledhur sëbashku dhe Rama nuk i ka rezistuar postimin të këtij imazhi familjar.