Mazda

Mazda paralajmëron epokë të re, me modelin që e lanson gjatë muajit që vjen

Bashkë me dukjen e shkëlqyer, do të ndryshojë edhe motori i Mazda3

Mazda3 që është lansuar më 2013, është shumë i dashur për të gjithë, por gjenerata e tretë po duket paksa e vjetruar, transmeton Telegrafi.

Derisa ishte thënë se gjenerate e katër do të prezantohet në LA Auto Show që zhvillohet gjatë muajit që vjen, prodhuesi japonez e ka konfirmuar lajmin. Madje, ka shfaqur edhe një video të shkurtër, që tregon detaje të makinës.

Në pamje, shkon edhe mbishkrimin, se Mazda3 është paralajmërim i një epokë të re në automobilizëm.

E tëra që dihet, është se pos dukjes së shkëlqyer, ndryshime do të ketë edhe në motor dhe në sistemin e punës nën kapak.