Natyra Kuçi

“Mashtrimi i Kultit në dy fotografi”, reagon Natyra Kuçi e PSD’së

Zëdhënësja e Partisë Socialdemokrate (PSD), Natyra Kuçi përmes një postimi në Facebook ka krahasuar veshjet e kryeministrit Kurti dikur dhe tani.

Ajo ka postuar dy fotografi të kryeministrit Kurti me një mbishkrim  “Mashtrimi i Kultit në dy fotografi”.

Postimi i plotë: