Marshi

Marsh në Prishtinë për bashkim të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit

Marshi do të nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00.

Shoqata Çamëria sot në Prishtinë do të organizojë “Marsh për Bashkim” të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit me Republikën e Kosovës.

Marshi do të nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00 dhe do të vazhdojë deri te sheshi “Skënderbeu”, transmeton Ballkani.info.

Qytetarët me këtë rast ftohen të jenë pjesë e marshit paqësor, ndërkohë që Shoqata Çamëria sqaron se nuk ka të bëjë me parti politike, por për të mirën e të gjithë qytetarëve të Kosovës.