Marketet detyrohen që pranë çdo produkti me e vendos flamurin e shtetit të origjinës

Lehtë është me e pa se cili prodhim është i shteteve fqinje e cili është prodhim vendor.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se ka filluar zbatimi i i amandamentit të Ligjit për Mbrojtjen e Konsumatorit.

Tash e mbas të gjitha produktet do ta kenë të vendosur flamurin e shtetit të origjinës, shkruan lajmi.net.

“Tash e tutje qytetarët nuk kanë nevojë me i lexu e me i njoft barkodet. Lehtë është me e pa se cili prodhim është i shteteve fqinje e cili është prodhim vendor”, shkruan Ahmeti.

Shkrimi i plotë:

Pas shumë insistimeve të shefit të grupit parlamentar të PSD Dardan Sejdiu në emër të PSD dhe në emër të Komisionit Parlamentar, ka filluar zbatimi i amandamentit të Ligjit për Mbrojtjen e Konsumatorit ku çdo market detyrohet që pranë çdo produkti me e vendos flamurin e shtetit të origjinës. Tash e tutje qytetarët nuk kanë nevojë me i lexu e me i njoft barkodet

Lehtë është me e pa se cili prodhim është i shteteve fqinje e cili eshtë prodhim vendor.

P.S. fotot nuk janë të miat, i mora nga një postim.