Bukuroshja

Marina Vjollca nis ditën me ‘përkëdhelje’

Marina Vjollca ka nisur ditën n ë mënyrën më të mirë të mundshme.

Marina Vjollca gjatë gjithë periudhës së izolimit ka qëndruar afër me publikun përmes rrjeteve sociale dhe emisionit të saj.

Bukuroshja mëngjesin e sotëm e nisi në mënyrën më të mirë, ajo ndau një fotografi ku tregon se ka pranuar një buqetë me lule dhe krahas fotos shkruante “Kur përkëdhelesh që në mëngjes”.

Ajo mbajti të fshehtë emrin e personit që ia bëri këtë dhuratë, por të gjithëve na shkon në mendje emri i bashkëshortit të saj Ghetto Geasy.