buzët

Mania për buzë të trasha, nuk njihet 23-vjeçarja!

Një 23-vjeçare ka rënë pre e manisë së saj, për të pasur buzë të trasha, duke bërë një trajtim të pa rekomanduar në kushte shtëpie, dhe rezultati ishte ky:

Billie Roocroft aplikoi një mbushës në buzë, reklamën e të cilit e kishte parë në facebook. Por rezultati pas aplikimit ishte shumë larg asaj çka dëshironte Billie, pasi ajo e pa veten të dukej si “Elephant Man”.

Shumë vajza bien pre e reklamave joshëse në rrjetet sociale, duke bërë trajtime aspak të rekomanduara me dëshirën për të përmirësuar pamjen.