Amir Gërguri

‘Mallkom mua, urrem, më dëshiro të vdekur… unë prapë do jem aty ku ti ke nevojë për mua’

Komandanti i njësisë speciale të Policisë së Kosovës, Amir Gërguri është ndjerë thellë i prekur nga vrasja e kolegut të tij sot në Istog, Izet Demaj.

Mesazhi i tij:

Mallkom mua, urrem mua, më dëshiro të vdekur…unë prapë, gjithë do jem aty ku ti ke nevojë për mua??

Dhembjen do e shëndrrojmë në forcë, dhe do jemi gjithmonë në shërbim të qytetarit,ligjit, dhe rendit kushtetues!

Izeti sot iu bashkangjit Enverit, Ilirit, Triumfit dhe dëshmorëve tjerë të kohës pas çlirimit!

I lehtë i kjoftë dheu i Kosovës që aq shumë e deshi!