Kënga e re

“Mall” publikohet nga Aida Doçi

Ka publikuar albumin e ri.

Këngëtarja Aida Doçi ka realizuar një projekt gjigant e që është një album me tetë këngë. Të gjitha origjinale të saj, e jo ‘cover-a’ siç jemi mësuar ta shohim atë, shkruan Ballkani.info.

E sonte, ajo ka hedhur njërën nga këto këngë.

Fjala është për projektin muzikor “Mall”.

Kënga është shkruar nga Fatmir Muja dhe është finalizuar me anën vizuele, si këngët tjera./Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=u1tp3ZSE6c0&fbclid=IwAR3lCP7Q-1atuK5eiefV88nkfwccSFFAvJpvzJQIRSMy0UevPgnbpF6BHes