Renditja

Makinat e përdorura më të shitura për vitin 2019

Sipas faqes britanike AA Cars, makinat e përdorura që shiten më shumë në Britani janë jo me doemos ato europiane.

Britnaikët duket se janë të dashuruar me Ford si dhe me prodhimet aziatike.

Faqja AA Cars merret me shitjen e makinave të përdorura, dhe sipas tyre, këto janë modelet që u shiten më shpejt.

Makina e dhjetë më e shitur, Volkswagen Tiguan
9, Ford Fiesta
8, Mercedes GLA
7 Renault Clio
6, Ford Kuga
5, Kia Sportage
4, Ford EcoSport
Makina e tretë më e shitur, BMW 116
Makina e dytë më e shitur, VW Polo
Makina më e shitur, Hyundai Tucson