Me këto fjalë

Majk po e ‘kopjon’ Taynën?

Senazcioni Tayna po përmendet çdo ditë e më shumë.

Mirëpo, përpos se për repere, ajo siç duket inspirim po bëhet edhe për kolegët meshkuj me të cilët ndanë të njëjtin zhanër, shkruan Ballkani.info.

Kjo përshtypje është fituar nga një fotografi që reperi Majk e ka hedhur në Instastory.

“Tu nejt n’top si meduza” janë fjalët që ai i la fotos e që ngjajnë me rimat e Taynës te kënga “Shqipe” e cila thotë “Marri lek Man si meduza”.

Ndonëse nuk është i njëjti kuptim i fjalive, prapë se prapë në lexim dhe dëgjim të parë ngjanë si e ngjashme./Ballkani.info/