Liger

Macja e egër më e madhja në botë, gjysmë luan gjysmë tigër

Liger quhet macja e egër e cila është e lindur si rezultat i një fekondimi i një luani dhe një tigri.

Apollo, që është 5 vjeçar tani, është hibridizim mes një luani mashkull dhe një tigri femër, transmeton lajmi.net.

Pamjet e mahnitshme tregojnë se kjo ndoshta është macja e egër më e madhja në botë.

Disa madje e krahasojnë atë me specie pre-historike.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë kafshën e pazakontë.

https://youtu.be/PNMpFShrBuo