Te doktor Xhela

Lura nxjerr dhëmbin e qumështit pa ndihmën e dentistit. Shikoni reagimin e saj

Nxjerrja e dhëmbëve për fëmijët gjithnjë sjellë lot dhe frikë, mirëpo kjo nuk ndodh me Lurën, e cila vet e nxjerr dhëmbin e qumështit.

Një video që ka realizuar dentisti Xheladin Ujkani, Lura shihet se si me dare e heqë dhembin e saj.

Sigurisht, kjo i sjellë gëzim asaj.

https://www.youtube.com/watch?v=EUSUPzihwv4&feature=youtu.be