Ulrike Lunacek

Lunaçek nervozohet me BE-në: Kosovarëve s’duhet të ju ndalohet më të shkojnë në Evropë

Ish-raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Ulrike Lunacek ka bërë thirrje që të bëhet liberalizimi i vizave pë kosovarët.

Përmes një cicërime në Twitter, Lunacek ka thënë se qytetarët e Kosovës e meritojnë t’i bashkohen BE-së dhe nuk duhet të pengohen që të vizitojnë miqtë e familjarët tyre.

Postimi i saj i plotë: