deputeti

Lumir Abdixhiku: LDK nuk e përkrah buxhetin për vitin 2019

Kuvendin i Kosovës po diskuton projekt-buxhetin për vitin 2019 i cili pritet të hidhet në votim.

Deputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiku ka kritikuar propozimin e projekt-buxhetit për vitin 2019, raporton Ballkani.info.

Sipas tij do të kemi 22 skema sociale, përderisa për të varfërit do të marirn vetëm 30 milionë euro, tjerat shkojnë për veteranët e luftës dhe kategori tjera.

“Do të kemi 22 skema sociale, përderisa vetëm 30 milionë do të shkojnë për të varfërit të tjerat për veteranët e luftës ku dihen manipulimet e shumta që janë bërë”, tha Abdixhiku në Kuvendin e Kosovës.

LDK nuk e përkrah këtë projekt-buxhet, përfundoi fjalimin Abdixhiku. /Ballkani.info/