BBVK

Lumbardhi i bërtet Blerandos: Unë ta mbylli gojën

Lumbardhi është acaruar sot me konkurrentin e tij të lojës, Blerandon.

Shkak i zënkës së tyre ishin detyrat dhe obligimet që i ka kapiteni.

“Ky le të mësohet me fol në ‘Prime’, mos të gjunë fjale se unë ia mbylli gojën gjithmonë”, është shprehur Lumbardhi.

Ndërsa Blerando i tha se këtë gjë nuk ia lejon t’i thotë këto fjalë, dhe se ia lëshon rrugën sepse është “budalla”.

Ata edhe më tutje vazhduan ta debatojnë, ku Lumbardhi edhe e ka ofenduar me disa fjalë Blerandon.