Video

Lumbardhi e puth Albyn, thotë se ka ndjesi sikur e ka gjetur dashurinë

Lumbardhi dhe Alby kanë qëndruar afër njëri-tjetrit.

Ai i ka thënë Albyt se “sot jam ndjer shumë keq pa ty, sikur me humb dikë që e dua nga zemra, si dashuri”.

Ajo u emocionua kur i dëgjoi këto fjalë.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.