Dokumentari

Luanin e sulmojnë 20 hiena, i del në ndihmë luani tjetër (VIDEO)

Dokumentarët mbi botën shtazore, me përmirësimin e tenkikës, kamerave e tonit, janë bërë më dramatikë se shumë filma, ndërsa këtë askush nuk mund ta paraqesë më mirë se emisioni BBC Earth, në serialin më të ri “Dynasties”.

Luanin, të cilin e kanë quajtur Red, e kanë rrethuar 20 hiena gjakpirëse, dhe deri sa ai me dëshpërim tenton të shpëtojë nga vdekja e sigurt, është krijuar një xhirim dramatik për OSCA-së, të cilin për dy javët e para e kanë shikuar gati dhjetë milionë njerëz.

Ai mbrohet sa mundet, mori sulmet janë të furishme. Por, mu kur ishte gati i dëshpëruar dhe para dorëzimit, i vëllai i tij e dëgjon ulurimën…