Dyluftim

Luani në dyluftim me pitonin, ja kush fiton

Kjo ndodh për shkak të rivalitetit që kanë për sigurimin e ushqimit. Madje, nganjëherë ata detyrimisht bëhen ushqim i njëri tjetrit, shkruan lajmi.net.

Qoftë edhe luani, i cili gjendet në maje të hierarkisë në mesin e kafshëve të egra, duhet të sigurojë gjahun e vetë.

Kësaj here, një video tregon një dyluftim në mes të luanit dhe gjarprit të llojit “Piton” në Afrikë, të cilët luftojnë fyt-më-fyt për fitimin e gjahut, në rastin e tyre të drerit.

Ndiqeni videon për të kuptuar se kush fiton.

https://www.youtube.com/watch?v=AJp6_3EQc4A