Lori Hoxha

Lori Hoxha, një pasanike që i duhet ndihma e nënës për të gatuar ‘pilaf’

Emrin e Lori Hoxhës gjithmonë e kemi lidhur me udhëtimet luksoze dhe veshjet e kushtueshme.

Por tashmë trashëgimtarja e Top Chanel na ka treguar se është e gatshme të futet dhe në kuzhinë.

Me ç’duket Lorit i ka shkuar mendja për pilaf deh për këtë i ka ardhur në ndihmë mami i saj edhe pse janë larg njëra-tjetrës.

‘Mami më tregoi nga kamera se si duhet të gatuaj pilafin, dhe ja ku jam duke e bërë’ shkruan Lori në postimin e saj.

Ndërkohë ajo është duke jetuar në Londër larg familjes së saj.