Bukuroshja

Lori Hoxha heq dorë nga pozat në bikini: Jeni të ndjeshëm

Duket se do të mungojnë pozat në bikini nga Lori Hoxha.

Lori Hoxha mendon se ndjekësit e saj janë shumë të ndjeshëm për ta parë në bikini.

Ditë më parë ajo e ka publikuar një foto në bikini dhe e fshiu menjëherë, e më pas në njëfarë mënyre e sqaroj arsyen e gjithë kësaj.

Këtë e bëri pas publikimit të një fotografie selfie pranë të cilës i ka shkruar edhe disa fjalë.

“Selfie sepse ju jeni të gjithë shumë të ndjeshëm për fotot e mia me bikini”, tha Lori e cila mendon se është shumë seksi dhe ndjekësit nuk mund ta përballojnë.