Lojra argëtuese dhe të rrezikshme, kjo është Australia

Këta të rinjë nuk hezitojnë të zbulojnë mënyra të reja argëtimi.

Shikoni se çfarë kanë bërë kësaj rradhe.

Aq sa duket argëtuese duket edhe e rrezikshme.