historike

LIVE VIDEO Fillon seanca historike për formimin e Ushtrisë

Ka filluar senca historike e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Deputetët do të votojnë për projekt-ligjet që janë nisme e transformimit të FSK-së në Ushtri të armatosur.

Gjitha subjektet politike shqiptare dhe komunitet jo-shumicë përpos Listës Serbe janë deklaruar pro formimit të Ushtrisë.

Kjo datë është historike për historinë e re të Kosovës. /Ballkani.info/

https://www.facebook.com/portaliballkani.info/videos/2337827036438466/