Stamboll

LIVE: Inaugurimi i Aeroportit të Ri të Stambollit (VIDEO)

Me praninë e presidentit të Turqisë Recep Tayyip Erdoğan dhe pjesëmarrje të mysafirëve nga katër anët e botës, sot realizohet inaugurimi i Aeroportit të Ri të Stambollit, i cili, pas përfundimit të plotë, do të jetë aeroporti më i madh në botë.

https://www.youtube.com/watch?v=AnWBlBvdK0w