Lirohet për 1 cent nafta sot

Një litër naftë sot kushton 1.78 cent, apo 1 cent më lirë sesa të shtunën.

Çmimoren e derivateve për 48 orët e ardhshme e ka publikuar Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Teksa benzina kushton 1.41 dhe gazi 0.74.

Njoftimi i plotë: