Zv/kryeministri

Limaj: Pas largimit të PSD-së nuk ekziston Ekipi Negociator

Me dorëheqjen e PSD-së nga Ekipi Negociator, sipas Fatmir Limajt gjithçka mbetet e pezulluar.

Në një intervistë për Rubikon të KTV-së, Limaj tha se fillimisht po pret t’i dëgjojë opinionet e partnerëve të koalicionit.

“Në Kosovë gjithmonë ka pasur kritikë për mos transparencë, mos përfshirje të Kuvendit në dialog. Nuk do të doja asnjëherë ta shoh vendin tim në atë situatë ku një pjesë e madhe e spektrit politik mbeten vëzhgues”, ka thënë Limaj. “Nuk mund të flasim më për një ekip negociator përderisa PSD ka dhënë dorëheqje sepse nuk është më gjithëpërfshirës. Kam kërkuar që partnerët e koalicionit të ulen dhe të bisedojnë se si e shohin këtë temë tash”.

“Qëndrimi im dhe i partisë që përfaqësoj është se duhet të jemi unik ndaj Serbisë. Prandaj, kam ftuar partnerët e koalicionit të flasin dhe të tregojnë se çka mendojnë për këtë temë, dua t’i dëgjojë”, u shpreh Limaj.

loading…