Kryetari i Nismës

Limaj: Malisheva nuk ka votë për ata që i kanë shefat pishpirika e kullera

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se Malisheva nuk jep votë për ata që i kanë shefat “pishpirika” dhe “kullera”.

Limaj ka thënë se kërkon që simpatizantët e Nismës të festojnë e pushojnë një natë a dy dhe të nisin punën për balotazh për fitore të Nismës, siç ka thënë ai me 80 për qind.