“Libri i Luftës” promovohet sot në Zvicër

Në Bern të Zvicrës, sot promovohet “Libri i Luftës”, i autorit, gazetarit dhe publicistit të njohur shqiptar, Nuhi Bytyçi.

“Libri i Luftës”, është libri i luftës për të vërtetën e Kosovës gjatë viteve të nëntëdhjeta, libri i luftës për mposhtjen e frikës dhe dinamizimin e lëvizjes për liri, libri i luftës së Ushtrisë
Çlirimtare të Kosovës, libri i luftës dhe kontributit të jashtëzakonshëm të diasporës shqiptare për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

“Ftojmë të gjithë bashkatdhetarët të marrin pjesë në promovimin e “Libri i Luftës”. Promovimi mbahet në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Bern (Adresa: Zähringerstrasse 25, 3012 Bern, ora 19:00”, thuhet në njoftim.