Kuvend

Letra e Labinot Tahirit që e lexoi në Kuvend, bëri që deputetët të shpërthejnë në të qeshura (VIDEO)

Deputeti Labinot Tahiri ka kërkuar ngjashëm si Daut Haradinaj që të mos zgjasë debati për ushtrinë, por ai vetë e ka bërë një gjë të tillë.

U kërkoi deputetëve vetëm ta dëgjojnë një letër që kishte për ta lexuar dhe më pas të vazhdonin me votim. E kjo kërkesë e deputetit Labi, bëri që salla e Kuvendit të shpërthejë në të qeshura.

“Përshëndetje për të gjithë, mos me zgjatë shumë edhe unë pajtohna me Daut Haradinajn që të shkojmë në votim, të keni durim ta lexoj edhe qit letër e të shkojmë ne votim”, tha ai.

https://www.youtube.com/watch?v=nkhz-3kQqTs