Këngëtarja e njohur

Leonora Jakupi: Një kohë kam qenë në listën e zezë të Serbisë

Këngëtarja e njohur, Leonora Jakupi ka folur ekskluzivisht në emisionin “Frontal”, në T7 lidhur me këngën e saj më të re “Komandant”, këngë kjo që bëri bujë si në Kosovë ashtu edhe në Serbi.

Jakupi tregoi se nuk ka qenë asnjëherë në Serbi dhe se më herët ka qenë në listë të zezë të këtij shteti.

Për futjen e saj në listën e zezë të Serbisë, ajo thotë se nuk e di arsyen.

“Nuk kam qenë asnjëherë. Fillimisht nuk çfarë lypi atje. Edhe me dashtë me shku, një kohë kam qenë në listën e zezë të tyre. E kam marr vesh shumë vonë. Nuk e kisha ditë derisa e kam pas një ftesë për një koncert në Preshevë dhe pas një javë dite më thirrën dhe më than që je në listën e zezë. Unë nuk e kam ditur sepse s’kam pasur nga ta marrë atë informacion. Kur më thirren pas 4 viteve më than që të kanë hequr nga lista e zezë. Nuk e di arsyen”, tha ajo.

Videon e plotë të emisionit mund ta shihni KËTU.