Lekaj: Taksa të vazhdojë, derisa nuk kemi njohje nga Serbia, liberalizim dhe njohje nga BE

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka thënë se nuk duhet të ketë kompromis në të drejtën për të patur sovranitet, integritet, për të lëvizur lirshëm e për të qenë të respektuar për vendimet që i marrin zyrtarët e vendit.

Ai përmes një statusi në rrjetin social facebook ka shkruar se taksa 100% do të vazhdoj derisa nuk ka njohje nga Serbia, liberalizim dhe njohje të plotë nga BE-ja.

Statusi i plotë:

Kosovën e mbytët me hipokrizi!

Është e vërtetë që jemi vendi më properëndimor në Evropë, e ndoshta në botë, por e vërteta tjetër e dhimbshme është se jemi më të margjinalizuarit në këtë pjesë të botës. Deri kur kështu, që disa zyrtarë, burokratë të pandreçshëm, të luajnë me ndjenjat dhe durimin e Kosovës dhe të qytetarëve të saj?!

S’duhet të ketë kompromis në të drejtën tonë për të patur sovranitet, integritet, për të levizur lirshëm e për të qenë të respektuar për vendimet që i marrim.

Taksa 100% të vazhdojë, derisa nuk kemi njohje nga Serbia, liberalizim dhe njohje të plotë nga BE-ja.

Zotëri Komisionar Hahn, me këto lajme do të ishte më mirë të vinit në Kosovën e pavarur, e jo për të bërë trysni.