Asociacioni i komunave

LAJMI I FUNDIT / ZYRTARE: Shtyhet fillimi i vitit të ri shkollor

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka konfirmuar se është shtyrë fillimi i vitit të ri shkollor, pas një takimi që kryetarët e komunave kanë mbajtur me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, të premten.

Sipas një njoftimi për media, Vitia i ka njoftuar kryetarët e komunave se mësimi s’do të fillojë deri më 13 shtator dhe atëherë do të rivlerësohet situata.