Gabimet në formular

LAJMI I FUNDIT: KQZ vendos që të rinumërohen 303 vendvotime

Pas rekomandimit të koordinatorit të QNR-së, Burim Ahmetaj, që 303 vendvotime të shkojnë në rinumërim për shkak të problemeve që kanë ndodhur si pasojë e një defekti me formularë, KQZ-ja në mënyrë unanime ka marrë vendim që kjo të ndodh.

Bëhet fjalë diku për 303 vendvotime në të cilat votat janë bartur në formularë të shtypur gabimisht dhe ka pasur mos përputhje mes votave të subjekteve dhe ato që kanë marrë deputetët, shkruan Ballkani.info

“Gjithë këto vendvotime është rekomandimi që të rinumërohen”, ka thënë Ahmetaj.

Ai ka thënë se këto vendvotime duhet të rinumërohen para se të fillojë procedimi në bazën e të dhënave.

loading…