LAJMI I FUNDIT

LAJMI I FUNDIT | Aksion i Policisë dhe ATK-së në veri, bastiset Banka e Postës serbe

Policia e Kosovës së bashku me Administratën Tatimore të Kosovës, me autorizim të prokurorisë ka zhvilluar një aksion në Bankën e Postës së Serbisë në Mitrovicë të veriut, për shkak të dyshimit se disa biznese po zhvillojnë veprimtari të kundërligjshme.

Lajmin e ka konfirmuar zëvendësdrejtori i Policisë në rajonin e Mitrovicës së Veriut, Veton Elshani.

Së shpejti me gjerësisht…