Arben Vitia

Lajmërohet Arben Vitia, i drejtohet besimtarëve për Bajram

Lajmërohet Arben Vitia, i drejtohet besimtarëve për Bajram

Ish’Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka uruar qytetarët për festën e Kurban Bajramit.

Vitia në Facebook ka shkruar se kjo festë simbolizon sakrificën dhe besimin.

“Sot në familjet e besimtarëve festohet Kurban Bajrami. Kjo Festë e shenjtë simbolizon sakrificën dhe besimin. Festat e shenjta dhe mësimet prej tyre na e forcofshin shpirtin dhe kujdesin ndaj njëri-tjetrit”, ka thënë Vitia.

“Urime dhe me fat e shëndet Kurban Bajrami për të gjithë shqiptarët myslimanë dhe besimtarët kudo që janë”, ka shkruar ai.