Këngëtari

Labinot Tahiri anulon protestën e thirrur për sot: Të gjitha ankesat e gastronomëve paskan qenë politike, i paskan punët mirë

Këngëtari Labinot Tahiri e ka anuluar protestën të cilën e ka thirrur sot, për shkak që gastronomët janë distancuar nga kjo protestë.

Kjo u bë e ditur përmes një postimi në Facebook, në të cilin këngëtari tha se thirrja e tij për protestë ishte e drejtë dhe e sinqertë.

“Sot para 20 minutave, kryetari i Gastronomëve paska dalur me një deklaratë që nuk marrin pjesë në protestë, unë me përgjigjen që kisha për ta, e ANULOJË PPROTESTËN PËR SOT! Ata interes nuk paskan si pak, dhe i paskan punët mirë, nuk di qysh dilnin në sheshe me TENGJERE E KUSIA!
Të gjitha ankesat e tyre paskan qenë politike ”, ka shkruar Tahiri.

Sot në orën 11:00 ishte thirrur një protestë për t’i kundërshtuar masat e Qeverisë së Kosovës kundër COVID-19.