Kandidat për deputet

Labi uron Vetëvendosjen për fitoren, uron që qytetarët të kenë bërë zgjedhjen e duhur

Kandidat për deputet nga AAK-ja, Labinot Tahiri ka shkruar një ditë pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme, derisa, ka uruar Vetëvendosjen për fitoren.

Tahiri ka falenderuar qytetarëët për besimin, derisa, shtoi se do të ju jetë mirënjohës për jetën.

“Sinqerisht, urime LVV-së dhe Albin Kurtit për fitoren në këto zgjedhje, uroj që qytetarët të kenë bërë zgjedhjen më të mirë për Kosovën. Urime edhe për Znj, Vjosa Osmani, e cila arriti në njê kohê prej një muaji ta kthej krenarië e LDK-së si Rugova dikurë duke mbledhur aq shumë vota”, ka shkruar Tahiri.

I njejti, tha se mmentalisht është duke pritur rezultatet e se di a është zgjedhë deputet.

loading…