Labinot Tahiri

Labi për rastin tragjik në Bullgari: ! Zoti ua lehtësoftë dhimbjen familjarëve!

Ish-deputeti dhe këngëtari, Labinot Tahiri ka reaguar për rastin tragjik në Bullgari.

“Familje të dashura, ne ndjehemi thellësisht me dhimbje shpirti sikurse ju në këto momente , për humbjen e anëtarëve tuaj ku vdiqën afro 45 persona.

Ju shprehim ngushëllimet me të sinqerta nga ne dhe familjet tona!  Zoti u’a letoftë dhimbjen familjarëve e shpirti i të vdekurve ndriçoftë edhe në botën tjetër..!  Labinot Tahiri ,  Kosovë e Shqipërisë”. /Indeksonline/