Ish-deputeti

Labi kundër koncerti të Korçës ku merr pjesë çetniku serb, i lut shqiptarët të mos përçahen

Ish-deputeti dhe këngëtari, Labinot Tahiri ka rekomanduar gjithë shqiptarët, të Kosovës dhe Shqipërisë, që mos të përçahen.

Përmes një shkrimi në Facebook, ai ka komentuar ftesën e këngëtarit serb, Goran Brekovic në Korçë.

“Mos bini pre e postimeve të liga deri në atë masë që me u përqa ne si shqiptarë nëpër komente”, ka shkruar ai.