Armë

Ky njeri mban armën me dy këmbet dhe fillon të shtie

Dikush s’mundet të mbaj armën as me duar, ky njeri shtie me këmbë

Armët janë diçka sa e rrezikshme, aq edhe të shtojnë kuriozitet dhe dëshirë për t’i provuar.

Të shtiesh me të është një  vendim që duhet të kesh parasysh rrezik që ekziston, nëse nuk di të manovrosh me të.

Por, ky njeri duket se nuk e ka fare këtë problem. Ai duke qëndruar  i shtrirë, mban armën me dy këmbet dhe fillon të shtie.

Madje, jo për një herë, por për disa herë radhazi dhe pa iu trembur syri fare. Shikojeni këtë trim.