Ky është vendi i preferuar i 2Tonit për të pozuar

Fama e tij u rrit me të madhe që nga projekti “Ani Nasht”.

Sot, 2Ton llogaritet si një nga repartistët më të mirë dhe më të kërkuar të momentit, shkruan Ballkani.info.

Përpos se me këngë, ai është shumë aktiv me rrjetet sociale ku publikon foto të ndryshme.

Por, siç duket reperi ka një vend të preferuar ku bën foto.

2Ton shumë nga fotot i bën brenda apo mbi veturë, duke pozuar njëjtë, ani pse ndërron veshjet.

Kujtojmë që reperi njihet për pasionin e tij ndaj veturave, madje një këngë e ka titulluar “Mercedes apo BMW”!/Ballkani.info/

https://www.instagram.com/p/Bq7LTjRhqRk/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BoosAC8B0_G/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BnEK5VjnuOF/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bmn5wWShxUg/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BmD2Vm3hlqA/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BlveVyOBVTi/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bkr_Djwhf5z/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BhbXfQNBi7m/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bg8wkKLBy7-/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bek0upNht8R/?utm_source=ig_web_copy_link