Dialogu

Ky është projektligji i plotë për kompetencat e ekipit negociator

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të kësaj të hëne, miratoi Projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit Shtetëror të Republikës së Kosovës në kuadër të bisedimeve me Republikën e Serbisë.

Klan Kosova ka siguruar të plotë dokumentacionin me kompetencat dhe detyrat që është ngarkuar ekipi negociator në bisedimet që do të zhvillohen mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni të plotë Projektligjin: