Ky është pozicioni “delfin” në shtrat, çiftet e duan shumë (lajm për të rritur)

Nëse jeni lodhur duke bërë të njëjtat pozicione në shtrat, “The Sun” ka prezantuar një metodë të re gjatë seksit dhe aspak të zakontë, por duket se çiftet e kanë pëlqyer menjëherë. Bëhet fjalë për pozicionin e “Delfinit”, ku e gjitha çka kërkohet është balanca.

Të dy partnerët duhet të qëndrojnë në këmbë.

Është partnerja femër e cila qëndron me kurriz nga partneri, duke u përkulur, ndërkohë që njërën nga këmbët e mban lart.

Nga ana tjetër, partneri mashkull mban një këmbë të mbështetur në tokë, ndërsa me tjetrën qëndron në majë të gishtërinjve për të mbajtur ekuilibrin, duke e përkulur pak.

Në këtë mënyrë, partnerja femër mund të mbështetet edhe tek gjuri i tij.

Çiftet duket se e kanë adhuruar këtë pozicion, pasi realizohet penetrimi i thellë ndërsa duart e mashkullit janë të lira të shëtisin kudo tek partnerja.

Dhe që të mos torturoheni, si fillestarë që jeni, përdorni vibrator ose lubrifikant për më shumë kënaqësi.