Ministria e Shëndetësisë

Ky është orari i ri i qarkullimit për qytetarët

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit.

Tani qytetarët, ashtu siç edhe ishte paralajmëruar, do të kenë të drejtë dalje dy herë nga dy orë në të njëjtën e ditë.

Lehtësimi gradual i masave do të vazhdojë edhe me hapjen e disa bizneseve dhe ndërmarrjeve afariste.

Masat do të jenë në fuqi prej datës 18 maj deri më 1 qershor./Ballkani.info/