Video

Ky është mesazhi i koduar që fshihet pas dronit që Kiara i dërgoi Luizit

Luizi e ka nisur ditën e sotme duke pirë kafen e mëngjesit vetëm në oborr.

Ai ka nisur të këndojë dhe ka përshëndetur Kiarën me këngën në sfond.