Ligji për Sponsorizim

Ky është deputeti i cili votoi kundër ligjit të sportit

Mosmiratimi i Ligjit për Sponsorizim nga deputetët e Kuvendit të Kosovës ka shkaktuar shumë pakënaqësi në komunitetin e sportit.

Komiteti Olimpik, shumica e federatave sportive si dhe sportistë e ish-sportistë kanë reaguar duke kërkuar që sa më shpejt të korrigjohet ky veprim dhe të miratohet ligji në fjalë pasi, sipas tyre, është jetik për sportin e Kosovës.

“Klan Kosova” ka zbuluar listat e deputetëve që votuan pro dhe kundër. I vetmi që votoi kundër ishte deputeti i AAK-së, Blerim Kuçi.

Sqarim:Y (Yes) do të thotë Po, N (No) do të thotë Jo.
Të tjerët nuk ishin të pranishëm në Kuvend.