Bjordi

Ky është banori që u largua nga Big Brother Vip Albania

Bjordi Mezini është banori i radhës që është larguar nga shtëpia e Big Brother VIP Albania.

Në spektaklin e së martës banorët që shkuan në nominim ishin Tea, Efi, Maestro dhe Bjordi.

Publiku kishte tri ditë që të votonte personin që dëshironin ta largonin nga shtëpia e Big Brother VIP Albania.

Bjordi Mezini, është banori më i votuar për të mos vazhduar lojën e tij në Big Brother VIP Albania.