iPhone

Ky aksesor konsiderohet dështimi më i madh i Apple këtë vit

Është e logjikshme që ditët e fundit Apple dhe modelet e reja të tij të monopolizojnë përdoruesit, që kur janë lancuar kanë shkaktuar reagime të shumta dhe të ndryshme. Disa ditë më parë, disa teknikë me fat si influencuesit dhe rishikuesit e produkteve patën një shans për të provuar lançimet e reja të Apple nga dora e parë dhe më pas na njoftuan të gjitha veçoritë e reja.

Pasi kemi parë disa nga pikat kryesore të iPhone 15 të ri, ka një aksesor të ri nga Apple për të cilin po dëgjojmë kudo. Është një këllëf i ri telefoni që kushton 59 dollarë dhe është bërë nga 68% material i ricikluar.

Në fakt, kur Apple prezantoi këtë material të ri të riciklueshëm për kutitë e telefonit dhe rripat e orëve në fillim të këtij muaji, ai e shpalli atë si një alternativë novator ndaj lëkurës. Megjithatë, konsumatorët dhe kritikët nuk perceptuan ndonjë përparim. Dhe kjo për shkak se kutia e re FineWoven është kritikuar se është e prirur ndaj gërvishtjeve dhe njollave, ndërsa ndjesia e saj e rrëshqitshme u tregua e pakëndshme për shumë njerëz.

Ajo që kompania filloi si një përpjekje për t’i bërë produktet e saj neutrale ndaj karbonit tani “kërcënon” të bëhet një nga dështimet më të mëdha të kompanisë për vitin 2023. Sigurisht, ia vlen të pranohet se lançimi i ri i kompanisë është pjesë e përpjekjes për të hequr gradualisht lëkurën në të gjithë linjën e saj të produkteve.